Interview met usability-expert Ruben Timmerman

Voor de 3e editie van Webdesign van concept tot realisatie heb ik usability-expert Ruben Timmerman geïnterviewd. Het interview heeft hij inmiddels online geplaatst op zijn weblog usarchy.com.
Lees het interview
.

Ruben TimmermanRuben Timmerman is zelfstandig adviseur, trainer en spreker op het gebied van usability en onlinemarketing. Hij heeft zo’n 8 jaar ervaring in onlinemarketing en usability projecten voor o.a. Hyves, Thomas Cook, Campina, FNV, NS, Talpa, Het Rode Kruis en VNU Media.

Ruben schrijft over zijn passie op zijn weblog usarchy.com en daarnaast op o.a. Marketingfacts en Frankwatching. Momenteel werkt hij hard aan zijn startup Eduhub, een vergelijkingssite voor trainingen en opleidingen.

Ook de trainingen van Via Milia vind je op Eduhub.

Dit artikel is gepubliceerd in interview, usability en heeft de tags , , , . Bookmark de permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

Eén trackback

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Hedwyg v Groenendaal, Hedwyg v Groenendaal. Hedwyg v Groenendaal heeft gezegd: Nieuw blogje: interview met Ruben Timmerman (@rubzie) http://bit.ly/24k7zO […]